Junioriværksætteri

Junioriværksætteri er for jer, som har arbejdet med Projekt Edison eller Next Level, og som ønsker at udvikle og undersøge, om jeres idé kan blive til virkelighed.

Udvikl jeres iværksætteridé

I Junioriværksætteri har I mulighed for at arbejde videre med den idé, som I har arbejdet med i enten Projekt Edison eller Next Level. Her får I mulighed for at udvikle idéen og undersøge, om den kan blive til virkelighed. Processen i Junioriværksætteri vil være med til at udvikle jeres kompetencer inden for iværksætteri, innovation og entreprenørskab.

Junioriværksætteri er udformet, så I har mulighed for at arbejde med det uden for skolen. Forløbet kræver altså ikke en lærer, men det kan sagtens bruges i skolen i eksempelvis valgfag, på ungdomsskoler eller særlige tilbud i kommunen.

Tilmeld jer her

 

 

Undervisningsmateriale

Undervisningsmaterialet til Junioriværksætteri er designet til at hjælpe med at udvikle jer og jeres idé igennem hele processen. Materialet er opbygget med fem kapitler, og I bestemmer selv, om I følger kapitlerne kronologisk eller i tilfældig rækkefølge.

I hvert kapitel er der en vejledning, der bliver efterfulgt af en række øvelser, som skal tage afsæt i jeres projekt og idé. I materialet finder I også videoer og andet inspirationsmateriale.

Formålet med undervisningsmaterialet er at klæde jer på, så I efter forløbet er klar til jeres videre iværksætterrejse.

Få vores undervisningsmateriale

 

 

 

Værdifulde events til dig

Når I er med i Junioriværksætteri, har I mulighed for at deltage i en række spændende events, arrangementer og webinarer, der alle har til formål at udvikle jeres viden og kompetencer.

Ved udvalgte events har I mulighed for at deltage og præsentere jeres idé. I vil modtage feedback fra kompetente dommere, så I kan udvikle jeres idé yderligere, og I vil også have chancen for at vinde penge, der skal bruges til videreudvikling.

Vi opdaterer løbende vores eventkalender.

Se vores events

 

 

 

Tag skridtet videre!

I Junioriværksætteri kan I fortsætte det arbejde i startede, da I deltog i et af Fonden for Entreprenørskabs andre entreprenørskabsprogrammer.

Så har I lyst til at udvikle jeres idé og få kompetencer inden for iværksætteri, innovation og entreprenørskab, så er Junioriværksætteri lige noget for jer.

Tilmeld jer her

 

 

 

Har du spørgsmål til os?

Vil du vide mere om Junioriværksætteri og høre om mulighederne både i og uden for skolen?

Kontakt programleder

Henrik Thise

henrik@ffefonden.dk.